zondag 20 januari 2019
Atletiek

Atletiek (274)

Jaarboek 2018 / Zomerkalender 2018

Het Jaarboek 2018 en/of de Zomerkalender 2019 kan tot 30 januari 2019 besteld worden bij Erwin Commerman.

Jaarboek + Zomerkalender kost 33€.

Het Jaarboek alleen kost 23€ en de Zomerkalender alleen kost 12€.

Gelieve contant te betalen

Nieuwjaarsreceptie op 18/01/2019

De nieuwjaarsreceptie zal doorgaan op 18 januari 2019 vanaf 20u.

Indoormeeting VS: wees tijdig aanwezig!

Er wordt zoals elk jaar veel volk verwacht op onze indoormeeting. Probeer tijdig aanwezig te zijn om uw inschrijving vlot te laten verlopen!

Nieuw CR JUN/AC op de 3000 m indoor

Tijdens de indoormeeting van 26/12/18 in de Topsporthal te Gent liep Tine Vandenborne een nieuw clubrecord op de 3000m bij de Jun en AC.
Tine legde de 3000m af in 10'26"74.

 

Ingevolge een lek in de hoofdwaterleiding is het volledige sportcentrum van Sport Vlaanderen te Oordegem gesloten voor publiek.
De geplande trainingen op 04/01/2019 kunnen bijgevolg niet doorgaan. De geplande nieuwjaarsreceptie dient ook te worden geannuleerd.

Gelieve de website/facebook in de gaten te houden voor wat betreft de trainingen volgende week.

 

Het bestuur van Vlierzele Sportief wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig 2019 toe!

 

Uurrooster VS indoormeeting 12/01/19

 

INSCHRIJVEN TER PLAATSE!

 

INSCHRIJVEN TER PLAATSE!

Openingsuren VS Shop december

De openingsdagen van de VS shop voor december 2018:

Vrijdag 7/12
Woensdag 12/12
Vrijdag 21/12

Telkens van 18u40 tot 20u.  Geen bancontact!

 

Benjamins 2 - Deinze – 18 november 2018

Met 78 benjamins 2 aan de start en een boompje midden het parcours net voor de 1ste bocht was het hopen dat iedereen goed weg zou komen. Want boompjes, zo bleek later, doen soms ook mee.

De start verliep gelukkig vlekkeloos en onze benjamins nestelden zich goed vooraan in het pak. Simon Haelterman was meteen goed weg, zat vlug rond de 10de plaats en schoof geleidelijk aan op. Ze verdwenen even in het bos, maar bij de eerste doortocht aan de finish, zag het er zeer goed uit voor de benjamins 2. Simon nam de twee heuveltjes in het parcours als 7de. Kort daarachter volgde Basile Decock en iets verderop Gus Neckebroeck, terwijl de broers Daan en Bent Baeke met Tobe Van Impe hun weg zochten in de meute.

Dat boompje dat meedeed stond in de laatste bocht. Koploper Maxime De Rocker (KAAG), op de voet gevolgd door Victor Neyt (ACME), botste er tegenaan. Even was er wat vertwijfeling bij het kopduo, maar een venijnig spurtje later, was het toch de KAAG’er die aan het langste eind trok. Ondertussen kwam Simon in de laatste rechte lijn en hij spurtte nog tevergeefs voor de 5de plek. Hij was echter meer dan tevreden met de 6de plaats.  Kort daarachter doken Basile en Gus op in de laatste bocht, en werd me dat nog een spurtje! De twee ploegmaats gingen nek aan nek, liepen, toen ze mekaar herkenden, bijna nog pardoes tegen mekaar. Basile won het spurtje en werd knap 24ste en Gus 25ste. En dat er talent zit in Benjamins 2 is duidelijk, want vlak na dit vriendenduel liepen ook Daan (27ste) en Bent (30ste) al binnen, na een hele mooie wedstrijd. Tobe had het iets lastiger, maar het is een vechter en zo werd hij in dit grote deelnemersveld toch fraai 53ste !

 

Verslag: Pascal Haelterman

 

Hanne en Justien op olympische stage

De weg naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 loopt eerst via het Canarische eiland, Lanzarote. Daar slaat het BOIC naar jaarlijkse gewoonte van 10 tot 24 november zijn kamp op voor een olympische multidisciplinaire stage. Voor deze stage, waar een 50-tal atleten uit alle sportdisciplines aan deelnemen, werden ook VS-atletes Hanne Maudens en Justien Grillet geselecteerd.

Meer info betreffende Team Belgium en deze BOIC stage kan u terugvinden op https://teambelgium.be/nl/artikel/team-belgium-op-olympische-stage