woensdag 21 november 2018

2 x brons op KvV Cad/Schol

Naar aanleiding van het KvV voor Cad en Schol werd onderstaand verslagje ons bezorgd door de FEThrowers.

Tijdens het KvV voor cadetten en scholieren te Gent was het vandaag vooral uitkijken naar eerstejaars scholiere Myrthe Van der Borght die als enige FEThrower aan het kogelstoten deelnam. Ook meerkamper Pieter Vandenborne kwam in actie, deze keer op de 400m. Hun resultaten en deze van de andere VS-ers kan u hieronder bekijken.
Myrthe trok met wat twijfels richting Gent daar ze deze week enkele dagen ziek was geweest. Uiteindelijk bleek haar eerste worp de beste te zijn en mocht ze met 13m94 het brons mee naar huis nemen. Myrthe kan (veel) beter en was dan ook vooral teleurgesteld in haar wedstrijd/prestatie. Gelukkig duurde deze ontgoocheling niet al te lang en werd de focus snel op het BK, binnen anderhalve maand, gelegd. Als ze dan wat gespaard blijft van ziekte en er kan terug op regelmatige basis getraind worden, komen de verre worpen wel terug!
Pieter liep een nieuw PR op de 400m in 54″57 en werd daarmee knap 2de in zijn reeks. Hiermee bezette hij een mooie 12de plaats in de einduitslag.

Tot slot vermelden we ook nog graag onze andere VS-ers. Zo behaalde Alex Dhondt knap brons op de 800m in een nieuw PR van 2’10″23.
Bij de cadetten meisjes waren er Cato De Smet en Nina Denolf die beide, respectievelijk op de 60m (8″45) en de 400m (61″10 – indoor PR), een 4de plaats wisten te bemachtigen in hun reeks. In het Polsstokspringen werd Lotte Van Der Snickt mooi 7de in een nieuw indoor PR van 2m90.

De volledige uitslag kan u HIER terugvinden.

Graag wensen we nogmaals te vermelden dat alle verslagjes van trainers, trainingsgroepen, atleten, ouders, sympathisanten steeds welkom zijn!

 

Read 1052 times Last modified on %AM, %23 %322 %2017 %06:%jan

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.