zondag 20 januari 2019

Riete en Tineke bevestigen goede vorm in de veldloop van Aalter

  • %AM, %13 %360 %2017 %07:%nov
  • Written by  Admin

Wind, regen, hagel, modder, .. de veldloop van atletiek club Halestra (Aalter) had zondag 12/11/2017 alles om er een zware veldloop veldloop van te maken. Enkele VS'ers werden niet afgeschrikt door de moeilijke omstandigheden en namen deel aan deze veldloop.

Bij de jeugd werden de VS kleuren verdedigd door gebroeders Keppens. Mauro liep tot het einde voor de overwinning met als eindresultaat een knappe 2e plaats! Voor broer Cedric was het de eerste wedstrijd als miniem. Ondanks de langere afstand verraste hij (voornamelijk) zichzelf met een mooie 6e plaats. Bij de cadetten meisjes eindigde Elise De Clercq op een 19e plaats.

Er liepen tijdens de vrouwen junioren, senioren en masters wedstrijd 2 VS atleten mee. Riete Buysse en Tineke Commerman probeerden beiden hun goede prestaties van in Zwijnaarde te bevestigen. Tineke liep heel de wedstrijd in de kop van de wedstrijd en behaalde een uitstekende 3e plaats (2e senior). Ook Riete bevestigde en werd 18e (2e junior).

Olivier Goedertier liep als enigste master naar een 7e plaats. Dit op minder dan een minuut van het podium. Olivier is zoals wijn, hij wordt beter met de jaren.

Als laatste deelnemer voor VS nam nieuwkomer Broes De Landsheer deel aan de senioren wedstrijd. 9,5 km mocht er door weer en wind gelopen worden. Broes werd mooi 18e.

Proficiat aan alle atleten!

 

Read 623 times Last modified on %AM, %13 %429 %2017 %09:%nov

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.