donderdag 20 juni 2019

Herfstloop

Vrijdag, 12 oktober 2018, 18.30 uur.

Een "herfst-se" zomeravond. Ideaal voor een try-out. Een heel bijzondere. De nieuwe boreling van Vlierzele Sportief : de Herfstloop.
Misschien de start voor een lange traditie.
In de geest van de gedachtegang om wie dit alles werd aangevat.
Als sportclub, als sportliefhebber, als kameraad, als vriend, als kennis, als trainer, als familie, als bezieler en als sportief gedachtegoed kreeg onze club in al zijn geledingen van atleet tot trainer tot ouder tot sympathisant  de voorbije maanden enkele stevige opdoffers te verwerken.
De ene klap was nog niet verteerd of de andere volgde.
Doch desondanks deze tragische verliezen werden de krachten gebundeld om uit te dragen voor wat onze club moet staan. Samen individueel sporten, samen sporten, communiceren, samen werken, samen plezier beleven en samen, welk niveau ook, presteren elk binnen zijn marge van jogger tot topper onder goedkeurend oog van een enthousiaste groep supporters, volgers en vrijwilligers.
Dit alles was een wijsheid, een les, een aanvoelen, een werkwijze, een regel als het ware, een instrument maar vooral ook de inborst en de kracht van drie bijzondere mensen binnen onze club die stukken te vroeg van ons heen zijn gegaan.
Deze herfstloop zou heel best een creatie kunnen geweest zijn onder hun leiding.
Ze leerden ons heel wat lesjes tijdens hun actieve carrière met een lach, een traan, een kwinkslag, met ernst maar altijd met respect voor ieders kunnen.
Ik ben er rotsvast van overtuigd dat zij meer dan hun rol hebben gespeeld in het welslagen van deze eerste editie. 
De opkomst, de inzet, het 'samen' gevoel....samen iets op poten zetten.....het eerbetoon.......de club was na lange tijd nog eens één grote familie.Een welgemeende dank aan iedere aanwezige en elk die in gedachten ons steunde.
Laten we dit koesteren en verder werken aan deze positieve trend.
Maar vooral en ook al werd het hen eerder gezegd doch woorden schieten echt te kort ....... :

Bedankt, Luc......Bedankt, Kristof........Bedankt, Tom.....
Jullie zijn top
!!!!!!
 
Verslag: Filip De Roeck
Read 587 times Last modified on %PM, %22 %746 %2018 %16:%okt

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.