dinsdag 23 april 2019

Toetreding tot het jurycorps: Jurylid niveau I / Clubjuryleden

Jurylid niveau I

 

Wat?

Als jurylid niveau I engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging alsook bij andere verenigingen.
Als jurylid niveau I kan je, indien je na verloop van tijd voldoende ervaring opgedaan hebt, als chef verantwoordelijk zijn voor een proef of functie.

 

Procedure tot het behalen van het brevet jurylid niveau 1:

Je volgt een dagopleiding bestaande uit een theoretisch deel en een praktische rondleiding op de piste gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loop je stage tijdens 3 wedstrijden en treed je éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het springen en éénmaal bij het werpen. Na een positieve evaluatie van deze stage ben je een volwaardig jurylid niveau 1. Je ontvangt een bestendige toegangskaart, een jurybadge en de nederlandstalige versie van het IAAF-reglementenboekje.
(minimumleeftijd tot deelname: minstens 16 jaar op 31 december van het jaar waarin je deelneemt.)

 

Wanneer?

Oost-Vlaanderen

9 maart 2019
Sportcentrum Hoge Wal - 9u00
(lunchpakket zelf voorzien)

Inschrijven voor 24 februari 2019 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in cc Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Clubjurylid

 

Wat?

Als clubjurylid engageer je je om jurytaken uit te voeren binnen je eigen vereniging. Je wordt nooit opgeroepen om te jureren op andere terreinen.
Als clubjurylid kan je evenwel niet als chef van een proef of functie optreden.

 

Procedure tot het behalen van het brevet clubjurylid:

Je volgt een praktische opleiding (halve dag) bestaande uit een rondleiding op de piste. Na deze opleiding kan je aan de slag als clubjurylid (je ontvangt dan een jurybadge).
(minimumleeftijd tot deelname: minstens 16 jaar op 31 december van het jaar waarin je deelneemt.)

 

Wanneer?

Oost-Vlaanderen

22 juni 2019
Plaats: piste VS - 14u00

 

Read 296 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.